Sök
NYHETER

Säg Hej till vår konsult Katarina!

recas på instagram konsult på volvo penta
7 juni 2023

För några veckor sedan besökte Gunilla och Liselotte vår konsult Katarina som har uppdrag på @volvopenta i Vara.👋 Ett otroligt lärorikt besök där de fick en guidad tour genom fabriken och fick se hur produktionen av dessa maffiga båtmotorer går till.

Katarina har arbetat på Volvo sedan 2020 och driver idag rena utvecklingsprojekt för att ta fram nya elkonfigurationer i omställningen mot en mer elektrifierad framtid.🔋 Såhär säger hon om uppdraget och livet som konsult på Recas👇

Hur länge har du arbetat på Recas och Volvo?
– Jag började som beredare hösten 2020 och gick över till projektledare i september 2022. Electromobility är en relativt ny gren hos Volvo Penta, men elektrifiering börjar krypa in i alla fordon/maskiner och kunderna finns i hela världen så det är otroligt spännande!

Vad känner du för Recas?
– Familjärt är första ordet som poppar upp när jag tänker på Recas. Någon gång i veckan försöker jag besöka konsultkontoret och även om jag inte jobbar med övrig personal känner jag mig alltid väldigt välkommen när jag dyker upp. Jag stormtrivs på Recas och det är så roligt att få vara en del av Team Recas.