Sök
NYHETER

Lär känna vår nya konsultchef i Göteborg!

Recas på instagram Lär känna vår konsultchef i Göteborg 1
15 september 2023

Äntligen har det blivit dags för oss att lära känna vår nya konsultchef i Göteborg lite närmre! Ali är en typisk Trollhättebo som flyttat till storstan, men som inte riktigt kan släppa hemstaden helt. Och det tackar vi för.👏

Förutom att han har lång bakgrund av att matcha ingenjörer med rätt arbetsplats, så är en av hans främsta förmågor att sätta upp grejer rakt utan vattenpass. En förmåga vi tänker kommer komma väl till pass när han får äran att inreda vårt första kontor i Göteborg. På fritiden spelar han tennis och bygger just nu en Alfons Åberg-koja åt sina barn. Visst vill ni också se resultatet?!🛠

Nu undrar ni säkert hur vi lyckats förvärva en sådan stjärna som Ali? Det tänker vi att han får svara själv på!👇

Varför sökte du till Recas?
– Efter 8 år på mitt tidigare arbete kände jag att det var dags för en ny utmaning. Att få leda Recas etablering i Gbg och ta fram strategin och arbetet kring detta känns helt rätt. Jag vill måla från ett blankt papper och fortsätta utveckla Recas tillsammans med alla kollegor.

Vad har ditt första intryck av Recas varit?
– Jag har varit på Trollhättekontoret nu i början och jag känner direkt att det finns en energi och vilja att gå framåt. Alla har varit fina och välkomnande och jag har även vant mig (eller nästan) med att ha en hund som hoppar upp när man minst anar det.


Kika igenom bildspelet nedan för lite mer matnyttig information om vår Ali!👇

Slutligen vill vi säga varmt välkommen Ali och vi hoppas på många fina år tillsammans.💙

Har ni fäste i Göteborg (med omnejd) och är i behov av duktiga ingenjörer? Kontakta Ali så ser han till att ni får exakt det er verksamhet behöver! Här hittar ni hans kontaktuppgifter!