Search
NYHETER

Lär känna Liselotte Hall!

26 October 2023

Det har blivit dags att presentera Liselotte Hall – Affärsområdeschef för Recas Engineering. 👋 Liselotte kommer ursprungligen från Falköping men har varit Trollhättebo i snart 30 år. Liselotte älskar allt som har med havet att göra och spenderar största delen av året ute på västkusten i familjens motorbåt. Tack vare Liselotte har vi fått en liten kontorshund vid namn Zero. Han är väldigt uppskattad av all personal och bidrar verkligen till bättre stämning på kontoret! 💙

Självklart har vi ställt lite frågor som Liselotte ska få svara på. 👇

Vad innebär din roll som Affärsområdeschef?
Att vara affärsområdeschef för Recas Engineering innebär otroligt varierande arbetsuppgifter med allt från strategier till kundmöten. Vi har hand om allt inom mekanik, produktion, inköp, kvalité – ja, allt utom SW och IT. Det sköter min kollega Stefan. Att vara chef över andra chefer är något jag verkligen trivs med eftersom jag älskar att coacha, bolla fram lösningar och se mina kollegor utvecklas och växa i sina roller.

Vad är det bästa med att jobba på Recas?
Att det händer så mycket! Förra året fick vi pris som Årets Etablering och nu är vi nominerade till DI Gasell – något vi är väldigt stolta och glada över. Men självklart även människorna som jobbar här. Vi har en fantastisk stämning och omtanke mot varandra – som en enda stor familj. Vi har roligt tillsammans samtidigt som vi jobbar hårt för att nå våra mål.

Tack för allt du gör för Recas och för att du är en toppenkollega! 💙


#recas #teamrecas #medarbetarnaärrecasprioritet #wherepossibilitiesareendless #medarbetare #recasengineering #digasell