Sök
Välkommen till Recas, medarbetare

Work hard, play hard

En kort fras som fångar essensen i att jobba på Recas. Vi både bidrar och blir belönade. Våra medarbetare är engagerade i sina uppgifter, gör det där lilla extra och levererar med spets. Du stöttas av engagerade chefer vars främsta uppdrag är att bära fram medarbetarna för att få dem att må bra och kunna prestera. Hos oss blir du en del av Recas-familjen där vi tillsammans skapar den miljö vi vill vara i.
Lär känna oss

Medarbetarna är Recas prioritet

Rubriken säger allt, medarbetarna är Recas prioritet. Hos oss är detta inte tomma ord – det är Recas kärna och något vi arbetar för varje dag. Med fokus på fysisk och mental hälsa, både i och utanför arbetet, skapar vi förutsättningar för att våra medarbetare ska trivas och må bra. Detta lyckas vi med bland annat genom ett anpassat förmånspaket som möjliggör en hälsosam livsstil.

Hos oss blir du en del av Recas-familjen, där vi tillsammans skapar miljön vi vill befinna oss i. Vi gör saker tillsammans, mer eller mindre formellt. Allt från lunchpromenader till julbord, löprundor på lunchen till arrangerade aktiviteter. Exemplen är många och varierande precis som vi, men vi blir gärna fler, så välkommen till oss och vår familj!

Jobba hos oss

Vi behöver dig

Har du frågor om en tjänst är det fritt fram att kontakta någon av våra konsultchefer. Det går naturligtvis också bra att kontakta oss även om det för tillfället inte finns någon ledig tjänst som passar just dig, utan bara vill veta mer om Recas som arbetsplats.

Lediga Tjänster

Gör en spontanansökan

Vi letar alltid efter nya medarbetare med spännande profiler och stänger inga dörrar för nya möjligheter för oss att bredda vår portfölj. Dessutom växer vi snabbt och hinner inte alltid uppdatera våra lediga tjänster, så hittar du ingen passade tjänst i listan? Skicka in en spontanansökan så kan vi säkerligen hitta en match.

Lediga Jobb

Gör en spontanansökan

Vi vet talang när vi ser det. Så vet du att du har det, utan att hitta ett ledigt jobb som passar just dina kvalitéer, vill vi mer än gärna att du söker jobb hos oss ändå. Desto fler talangfulla medarbetare desto bättre tänker vi.