Sök
Välkommen till Recas, Kund

Med kunden i fokus

Recas är i själ och hjärta ett konsultbolag. Vår historiska kärnverksamhet är konstruktion, produktion och automation. Vi erbjuder även stark kompetens inom mjukvaruutveckling, IT, management consulting och verksamhetsutveckling. Vår helhetssyn skiljer oss från mängden. Recas metodik för genomlysning av företag och verksamheter ger resultat i form av optimering och effektivisering. Recas har dessutom fått förtroendet att leverera kompletta utvecklingskontor till ledande svensk verkstadsindustri. Ett förtroende som vi förvaltar och fördjupar allt eftersom nya satsningar görs.

Våra Tjänster

Konsultbolag med spetskompetens
och fokus på kundrelationer

På Recas hjälper vi dig fånga varje möjlighet att utveckla företaget. Här finns konsulter med spetskompetens och expertis inom konstruktion, produktion, IT, mjukvara och affärsutveckling. Ett fantastiskt gäng som du kan anlita när du vill.

Vi har ett stort fokus på kundrelationer och hjälper dig med hela projekt från start till mål. Dessutom får du tillgång till Recas Test Labs där du kan sätta alla typer av produkter på prov i alla väder, så att du kan ta rätt beslut när det kommer till saker som produktutveckling och design. Vi tar resten när vi träffas. Först vill vi veta mer om dig. Det är där allt börjar.

Consulting
Anlita en eller flera av våra konsulter – på distans, på plats eller hybrid.

Projects
Vi älskar att hjälpa dig med dina utmaningar och tar oss gärna an ditt projekt tillsammans. Vi kan också leda det in-house i våra egna lokaler.

Recas All Inclusive
Ska du starta ett nytt utvecklingskontor eller öppna en fabrik? Recas hjälper dig med allt från att utveckla en affärsstrategi, till att hitta rätt läge och lokaler och rätt personal. Med vårt All Inclusive-erbjudande finns vi med hela vägen.

Recas erfarna konsulter hjälper företag effektivisera processer, utveckla och förvalta teknologiska tillgångar och fatta välgrundade beslut. 

Inom IT och mjukvara hjälper vi er att optimera processer, fatta välgrundade beslut och effektivisera hanteringen av produktdata.

Våra testlokaler på Stallbacka i Trollhättan är designade för att testa och validera produkter från en stor variation av marknader.

Genom vår breda expertis kan vi använda hela vår kompetensflora för att göra större förändringsarbeten hos våra kunder.

Effektivitet är nyckeln till ökad lönsamhet. Med rätt automation optimerar du dina produktflöden, samtidigt som du tar bort riskfyllda och monotona arbetsmoment.

I en tid av snabba förändringar på arbetsmarknaden är det avgörande att säkerställa att värdet stannar inom företaget.

Genom vår breda expertis kan vi använda hela vår kompetensflora för att göra större förändringsarbeten hos våra kunder.

Kontakta oss

Hör av dig!