Search
Välkommen till Recas, Kund

Med kunden i fokus

Recas är i själ och hjärta ett konsultbolag. Vår historiska kärnverksamhet är konstruktion, produktion och automation. Vi erbjuder även stark kompetens inom mjukvaruutveckling, IT, management consulting och verksamhetsutveckling. Vår helhetssyn skiljer oss från mängden. Recas metodik för genomlysning av företag och verksamheter ger resultat i form av optimering och effektivisering. Recas har dessutom fått förtroendet att leverera kompletta utvecklingskontor till ledande svensk verkstadsindustri. Ett förtroende som vi förvaltar och fördjupar allt eftersom nya satsningar görs.

Våra Tjänster

Vad kan Recas göra för dig?

Recas erbjuder en bred portfölj av tjänster. Allt vi gör har ett fokus – hur vi kan hjälpa er nå och överträffa era mål. Vår drivkraft är att skapa mervärde för våra kunder och oavsett omfattningen av Recas engagemang lovar vi en sak: Vi håller vad vi lovar.

recas ingenjörskonsulter våra tjänster enskilt konsultuppdrag

Enskilt konsultuppdrag

Letar du efter en specifik kompetens för ett specifikt uppdrag? Vi har konsulter med flerårig erfarenhet inom ett flertal områden som bl.a:

– Konstruktion, produktion och automation
– Mjukvaruutveckling
– IT
– Uppdragsledning
– Management consulting
– Verksamhetsutveckling

recas ingenjörskonsulter våra tjänster utvecklingskontor

Utvecklingskontor

Recas har tillsammans med kunder skapat kompletta utvecklingskontor åt bl.a. ledande svensk verkstadsindustri. Vi har framgångsrikt rekryterat de specialkompetenser som krävts, hittat attraktiva lokaler för verksamheten samt implementerat nödvändig infrastruktur.

Är du också intresserad av att starta upp ett nytt kontor? Kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst möte.

recas ingenjörskonsulter våra tjänster genomlysning

Genomlysning

Vi är säkra på att genom effektivisering och transformering av arbetssätt och metoder kan ni öka er lönsamhet. På Recas finns erfarna experter som gärna analyserar er verksamhet för att hitta förbättringsmöjligheter för just er. Om ni så önskar, kan vi sedan fortsätta att vara ett stöd på er resa och hjälpa er genomföra de åtgärder som krävs.

Kontakta oss för referenser och mer information.

Referenser

Några favoriter till kundcase

Efter tio års verksamhet så har vi hunnit utföra en hel del uppdrag och samla på oss en hel del referenser. Även om vi älskar all typ av utveckling och uppskattar alla uppdrag vi tar oss an, så finns det givetvis några som sticker ut lite extra. Klicka dig in på ett case för att ta del av ett uppdrag på detaljnivå och få ett hum om hur det är att arbeta med Recas, redan innan du anlitar oss. 

För fler referenser, kontakt oss direkt. Du hittar kontaktuppgifter här.

Kontakta oss

Ring:   +46 (0)702 099 910

Maila:   lawson@recas.se

Vill du kontakta en specifik person i organisationen hittar du oss här.

Trollhättan

Gunnar W Anderssons Passage 12

461 53, Trollhättan

Sweden

Göteborg

Postgatan 8A

411 13, Göteborg

Sweden